Voetzool-expert Koen opnieuw bij Apotheek De Soef

U bent hier

In navolging van het succes in oktober kan je expert Koen opnieuw bij Apotheek De Soef ontmoeten. Op vrijdag 7 en vrijdag 21 februari is Koen bij ons in de apotheek. Hij kijkt, indien je dat wenst, naar je voeten en geeft gratis advies om voetproblemen te voorkomen en je loopcomfort te verhogen. Je mag altijd zo binnenspringen. Wil je liever op een bepaald tijdstip praten met Koen, dan maak je best een afspraak. Hou rekening met 20 minuutjes van je tijd voor deskundig advies voor je voeten.

Ook als Koen niet hier is, kan je bij ons terecht voor steunzolen. Wij werken daarvoor samen. Wist je dat je voor steunzolen een bijkomende terugbetaling via je ziekenfonds kan vragen? Er zijn wel een aantal voorwaarden. Zo moeten de steunzolen voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria en vervaardigd zijn uit materiaal dat door het Riziv is voorgeschreven. De steunzolen moeten bovendien afgeleverd worden door een geconventioneerd bandagist of orthopedist. Koen is geconventioneerd.en levert de juiste steunzolen.

Wil je je bijkomende terugbetaling aanvragen? Vraag je geneesheer of specialist een voorschrift en bezorg dit aan je bandagist of orthopedist. Op basis hiervan ontvang je van deze laatste een getekend getuigschrift voor aflevering. Dit document, samen met het voorschrift van de geneesheer-specialist, bezorg je dan aan je ziekenfonds.

Indien je jonger bent dan 18 jaar zijn je steunzolen hernieuwbaar na één volledig jaar. Ben je ouder dan 18 jaar, dan zijn ze hernieuwbaar na twee volledige jaren.