Nieuws

U bent hier

Stress? Uitgeput? Slecht slapen? Stress kan verantwoordelijk zijn voor angst, prikkelbaarheid, geheugen- en concentratieverlies en slaapstoornissen. Burn-out of depressie worden regelmatig met elkaar verward. Hoe maak je het onderscheid en wanneer maak je best een afspraak met een arts?
Dit masker is ideaal voor dames die een geavanceerde verzorging zoeken met een instant energiserend, cel-boostend en anti-aging effect. Het maskertje gaat de natuurlijke productie van hyaluronzuur beschermen en stimuleren. Zo revitaliseert je huid onmiddellijk. Gebruik het wekelijks voor een...
Essentiële oliën bij jonge kinderen vormen een makkelijke en veilige oplossing bij tal van kwaaltjes. Essentiële oliën zijn aromatische producten die je op de huid of via verstuiving kan gebruiken en sommige kan je ook innemen. Het gebruik ervan levert positieve resultaten bij allerlei klachten, zowel lichamelijke (vb. luchtwegaandoeningen) als psychische klachten (vb. slaapproblemen, angsten). We zetten enkele essentiële oliën in de kijker:
Als je veel geneesmiddelen moet nemen, is het niet altijd even evident om dit correct te doen. Daarom stellen wij een overzichtelijk schema op zodat je altijd alles bij de hand hebt en zeker bent dat je bepaalde medicijnen wel samen mag nemen.

Pagina's