Nieuws

U bent hier

Vertrek je deze zomer toch even kort op reis? De beperkingen op vloeistoffen die je mee mag nemen in je handbagage zijn niet van toepassing op geneesmiddelen of babyvoeding. Dit geldt zowel voor medicatie die je tijdens de duur van je vlucht nodig zou hebben, als voor medicijnen die je tijdens je verblijf in het buitenland moet nemen.
De klassieke, vaak vernoemde symptomen van Covid 19 zijn ademhalingsproblemen, koorts en keelpijn. Maar deze manifesteren zich pas in een latere fase. Omdat we aan het begin van de infectie het meest besmettelijk zijn, is het belangrijk om op de ‘vroege’ symptomen te letten. Dit zijn stijfheid, hevige spierpijn over het hele lichaam, intense vermoeidheid, ongewone hoofdpijn, ernstige pijn aan de achterkant van de ogen, smaak- of reukverlies, diarree. Vertoon je deze symptomen, dan is het belangrijk om je thuis te isoleren en je huisarts te controleren.
De zomervakantie is gestart en we genieten meer dan ooit van samen dingen buiten doen. Bescherm je goed in de zon. Bij aankoop van twee zonnecrèmes uit ons gamma geniet je van 20% korting.
Een verfrissend drankje waarmee je niet alleen je dorst lest maar ook nog eens vetten verbrandt en je lichaam zuivert? Iedere donderdag van juli kan je bij Apotheek De Soef een detox-drankje komen proeven. Je geniet bovendien van 20% korting op deze detoxbehandeling.

Pagina's