Nieuws

U bent hier

De ogen van honden en katten zijn bijzonder gevoelig en vereisen speciale aandacht tijdens de verzorging van het dier. Vuil of korstjes in de hoeken van de ogen zien er niet enkel onverzorgd uit. Als de ogen niet regelmatig gereinigd worden, verzamelt er zich een traanafscheiding bij de ooghoeken. Er ontstaan korstjes waar bacteriën zich snel kunnen vermenigvuldigen en de ogen kunnen besmet worden. Lees hier hoe je de ogen van je huisdier schoon maakt.
Tip voor een stralende Valentijn: Het compactpoeder van Nuxe ‘Poudre éclat Prodigieux’ met het gekende parfum van Huile Prodigieuse is een bruinend poeder dat je ook tijdens de wintermaanden een gezonde look geeft en je teint laat stralen. Ideaal om bijvoorbeeld met Valentijn stralend voor de dag te komen ;). Nu gratis poederborstel bij aankoop ervan.
Urine-incontinentie is ongewenst urineverlies. De mate van ongewenst urineverlies varieert per incontinent persoon. In elk specifiek geval kan urine-incontinentie verder worden gediagnosticeerd op basis van relevante factoren, zoals het type incontinentie, de frequentie en de ernst. Ontlastingsincontinentie is een aandoening van ongewenst verlies van vaste of vloeibare ontlasting. Lees hier meer over de verschillende vormen. Er zijn verschillende vormen van urine-incontinentie. We lijsten de meest voorkomende even op.
Sinds december is Apotheek De Soef partner-apotheek van Tena. Op alle incontinentiematerialen van Tena bieden wij vanaf nu 30% korting.

Pagina's